در چه مقطع تحصیلی می توانیم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور مجوز بگیریم؟

طبق ماده (35) قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشورکه موردتایید وزارتخانه های علوم و بهداشت می باشند، پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره (1) ماده (33) به تحصیل اشتغال دارند، می توانند مشروط به اینکه دارای غیبت غیر موجه نباشند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند، صدور معافیت تحصیلی خارج از کشور ماده فوق، با سپردن وثیقه کامل امکان پذیر می باشد.